30 Ocak 2012 Pazartesi

sarkozy'nin omuzundaki çocuk kim




Daha önce " Avrupa'nın  Yeni Firavunu  Sarkozy" yazımda Sarkozy'nin III.Ramses ünvanı aldığını ve Pensilvanya'da, bir göl kenarındaki malikanede kimler ile görüşüp hangi ayinleri yaptığını yazmıştık. Bu yazılara  fantazi gözüyle bakanlar  aylar sonra Sarkozy'nin Pensilvanya'da, bir göl kenarında Yahudi işadamının  malikanesinde tatil amaçlı gittiğini duyunca başta Fransız gizli teşkilatı ve Fransa hükümeti olmak üzere tüm dünya çok şaşırmıştı. Oysa biz bunları aylar önce katılmış olduğum TV programıda dahil olmak üzere deşifre etmiştik. Daha sonra ulusal basında bu  yazılar yankı buldu. Ramses ile Sarkozy arasında ilişki kuramayanlar geçen hafta bir baktılar ki III.Ramses Sarkozy,  Ramses'in mezarını Mısır'da ziyaret ediyor.

Yetmiyor bir başka şey daha meydana çıkıyor. Dünya medyasında II Ramses'in mezarını Sarkozy ve Fransız devletinin yaptırdığı ortaya çıkıyor.  Mısır'daki Krallar Vadisinde gizli bir ayin yapılıyor.  Bu ayine İsrailli yahudi şeytanilerde katılıyor. Görüntülemek isteyen gazetecilere kameralar önünde hakaret ederek korumaları tarafından uzaklaştırılıyor. III.Ramses meselesine fantazi diye bakanlar şöyle diyorlar: Vay be !!

Hazır gündemdeyken bir fantazi daha söyleyeyim  tamamlansın. Sarkozy' nin sırtındaki çocuk şeytaniler tarafından seçilen çocuklardan birisidir. Yeni Dünya Düzeni krallığı için yetiştirilen çocuklardan biri. Çocuğun  bir eli neden sarılı? Yahudiler ve haçlılar için önemli olan tarihi Petra Tapınağı'nın çıkışında bu çocuğu omuzuna alarak acaba ne mesajı veriyor? Fantazi severlere bir bulmaca.

 

Çocuğun eli neden sarılı sorusuna gelince, acaba "melâmi savaşları" kitabında yazdığım gibi bu çocukların ellerinin ve derilerinin altına yüzlerce volta dayanıklı özel ameliyat ve operasyonlarla nesneler mi yerleştirdiler?  Bu da sadece fantazi. Bu konuları "melâmi savaşları"ında ve bazı röportajlarda birkaç   kez anlattığım  için çokca vaktinizi almak istemiyorum. Sarkozy göreve yeni başladı. (Malum göreve) Bu arada Vatikan'da çatırdadı. Bende yeni fantaziler yazmak  için III. Ramses Sarkozy'yi  izlemeye devam  edeceğim. Film bitene kadar hep beraberiz merak etmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder